Signora Salvia

Signora Salvia kirjoittaa ruoasta, elämästä, kulttuurista. Signora Salvian reseptit sopivat gluteenittoman ruoan ystäville sekä kaikille, jotka pitävät yksinkertaisesta herkullisesta ruoasta.

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Italian vihreää: pasta romanesco

›
Romanesco-kaali on herkullisen heleän vihreää. Viva Mais pasta on luomua. Kun käy syömässä hyvässä italialaisessa ravintolassa, tulee k...
sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Tuliaisia maalta:karitsan munuaisia ja maksaa sherrysalviakermassa

›
Munuaiset ja maksa odottavat valmistusta. Veitsi on jo valmiina. Munuaisista poistetaan valkoinen munuaisrasva. Munuaiset paistu...
sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kevään iloa: purjorisotto

›
Kevään vihreää purjorisottoa. On siis kevät. Kuljin taas Helsinginkatua takaisin. Kohtaan samalla ratikkapysäkillä Hurstin valinnan ede...
lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen brunssille: perunapinaattimunakas

›
Alessin ankka eli munakello vahtii kuohkeaksi kohonnutta perunapinaattimunakasta. Pääsiäisenä saa herkutella vihreällä ja keltaisella. P...
1 kommentti:
sunnuntai 21. helmikuuta 2016

B&B: blinejä ja brokkolia (gluteeniton)

›
Blinit tarjoillaan hyvien höysteiden kanssa. Parsakaalihöystö, kirjolohen mäti, ja smetana. B&B on bed and breakfast. Aamia...
maanantai 28. joulukuuta 2015

Aah, onnea: samppanjamätihyytelö

›
Juhlapöydän kaunistus: herkullinen samppanjamätihyytelö Samppanjaa, samppanjaa – ja taas on aika samppanjan, kun käymme uudenvuod...

Kevennystä: lipeäkalaa ja hernehöystöä

›
Hernehöystö säilykeherneistä ja kinkusta tarjolla ranskalaisessa kuparikattilassa. On välipäivien aika. Välillä välistä lumesta l...
1 kommentti:
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Signora Salvia
Signora Salvia on ruokaa harrastava kirjoittaja, kieli- ja kirjallisuusihminen.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.